Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr

Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 7 Σταδίων

Τιμή πώλησης 315,00 €
Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 7 Σταδίων
Κωδικός προϊόντος: RX-7-001-024
Περιγραφή

Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Filter RX-7-001-024 

Αποτελείται από 7 στάδια καθαρισμού του νερού.Τα 3 πρώτα στάδια αλλάζονται κάθε εξάμηνο, το 5ο 6ο & 7ο στάδιο μια φορά το χρόνο, η μεμβράνη αλλάζει  ανά τρία με τέσσερα χρόνια και η δεξαμενή αντικαθιστάτε όποτε κρίνεται απαραίτητο. Το σύστημα καλύπτεται με εγγύηση δυο ετών καλής λειτουργίας.

 

1ο Στάδιο FCPS5 : Φίλτρο ιζήματος 5 micron
Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2ο Στάδιο FCCA: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα

Τα φυσίγγια FCCA είναι εγκεκριμένα με πιστοποίηση  NSF, ενεργοποιημένου άνθρακα με επικάλυψη κελύφους καρύδας, παρέχουν αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών, ορισμένα παρασιτοκτόνα και  βελτιώνουν τη γεύση και την οσμή του φιλτραρισμένου νερού.

3ο Στάδιο FCCBL: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Silver series
Απομακρύνει χλώριο, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα, δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό της βρύσης.

4ο Στάδιο TFC-75F RO: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite)

Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού όπως μόλυβδο, χαλκό, βάριο, χρώμιο, υδράργυρο, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο. Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

5ο Στάδιο AICRO-QC: Φίλτρο εκροής άνθρακα
Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας τη γεύση του νερού

6ο Στάδιο AIMRO-QC: Φίλτρο ενίσχυσης του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα
Tο 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό.

7ο Σταδιο AIFIR2000: φίλτρο εμπλουτισμού ιόντων

Ενεργοποιεί τα μόρια του νερού στο ανθρώπινο σώμα, βελτιώνει τα επίπεδα οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα, εξαλείφει τα λίπη, τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες που υπάρχουν στο αίμα. Σαν αποτέλεσμα βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Δεξαμενή: Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

Βρύση εκροής FXFCH16-C: Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Filter  είναι μία διπλή βρύση Deluxe που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη. Πρόκειται για βρύση διπλής δράσης που προσφέρει επιλογή για νερό με ή χωρίς εμπλουτισμό ιχνοστοιχείων.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Αφαιρεί σωματίδια ιζήματος (σκουριά, άμμο, χώμα), φυτοφάρμακα
 • Αφαιρεί κατά 99% το χλώριο και τις οργανικές ενώσεις
 • Βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού
 • Περιέχει 3 φιλτρα για την αποτελεσματική προστασία της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης και για να  αυξήσει την διάρκειας ζωής της
 • Προσθέτει όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για το ανθρώπινο σώμα
 • Ενεργοποιεί τα μόρια του νερού στο ανθρώπινο σώμα.
 • Η μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης αφαιρεί τους μολυσματικούς παράγοντες που μπορούν να υπάρχουν στο νερό, όπως μόλυβδος, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθορίδιο, νιτρώδες άλας, νιτρικό άλας και σελήνιο.
 • Η επιλογή του RX-7-001-024 είναι ιδανική επιλογή για περιοχές με υφάλμυρο νερό, αγροτικές περιοχές (όπου γίνεται έντονη χρήση φυτοφαρμάκων) και δίκτυα ύδρευσης με υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα.
 • Διαστάσεις (ΥxΠxΜ): 450x150x450 (mm)
 • Μέγιστη πίεση: 6 bar
 • Θερμοκρασία: 2-45 oC

Βρείτε μας στο Facebook