Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr

Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων με Αντλία

Τιμή πώλησης 335,00 €
Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων με Αντλία
Κωδικός προϊόντος: RP-6-001-002
Επιλέξτε παραλλαγή
Περιγραφή

Σύστημα αντίστροφης ώσμωσης με αντλία Aqua Filter RP-6-001-002  για περιοχές με χαμηλή πίεση.

 

Αποτελείται από πέντε στάδια καθαρισμού και ένα στάδιο εμπλουτισμού του νερού με μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Τα 3 πρώτα στάδια αλλάζονται κάθε εξάμηνο, το 5ο & 6ο στάδιο μια φορά το χρόνο, ενώ η μεμβράνη και η δεξαμενή αντικαθίστανται όποτε κρίνεται απαραίτητο.

 

1ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 5 micron FCPS5
Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2ο στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα FCCB

Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιές, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.
3ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 20 micron FCPS20 ή ενεργού άνθρακα FCCBL
Ανάλογα με την ποιότητα του νερού, το τρίτο στάδιο μπορεί να είναι είτε ενεργού άνθρακα είτε ιζήματος 20 micron, ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. Το φίλτρο ιζήματος είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί χημικές ενώσεις, αιωρήματα και άλλα ιζήματα που δεν συγκρατούνται λόγω του μεγέθους τους από το 1ο στάδιο.
4ο στάδιο: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC-75F (Thin Film Composite) 
Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού όπως μόλυβδο, χαλκό, βάριο, χρώμιο, υδράργυρο, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο. Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.
5ο στάδιο: Φίλτρο μετεπεξεργασίας άνθρακα κοκοφοίνικα AICRO-QC
Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας τη γεύση του νερού.

6ο στάδιο: Φίλτρο ενίσχυσης του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα AIMRO-QC
Το 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μέταλλα, που είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό και ευνοεί την καλύτερη απορρόφηση τους.

Δεξαμενή Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

Βρύση εκροής Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Filter RP-6-001-002 είναι μία διπλή βρύση Deluxe που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη. Πρόκειται για βρύση διπλής δράσης που προσφέρει επιλογή για νερό με ή χωρίς εμπλουτισμό ιχνοστοιχείων.

Βρείτε μας στο Facebook