Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr
PF-RO6000SKROUTZ2
PF-RO6000GG
PF-RO6000A
eguisi_poseidon

Αντίστροφης όσμωσης 6 σταδίων της Poseidon Filter

Τιμή πώλησης 180,00 €
Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων της Poseidon Filter
Κωδικός προϊόντος: PF-RO6000
Επιλέξτε παραλλαγή
Περιγραφή

Σύστημα φίλτρανσης Αντίστροφης Όσμωσης 6 σταδίων, PF-RO6000 της Poseidon Filter


 


Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού

Συνδέεται με δικό του βρυσάκι.

Γρήγορη εγκατάσταση.

Αφαιρεί πληθώρα ρυπαντών από το πόσιμο νερό.Κατασκευάζεται στην ΕΕ.

 

Αντίστροφη όσμωση Έξι (6) σταδίων της Poseidon Filter.

Είναι η καλύτερη τεχνολογία φίλτρανσης του νερού που φτάνει τα 0,0001 μm. Η αντίστροφη όσμωση χρησιμοποιείται κυρίως σε περιοχές που δεν υπάρχει σωστή επεξεργασία νερού ή δεν υπάρχει καλή ποιότητα νερού είτε σε περιοχές που υπάρχει ελλιπής ή μη σταθερή χλωρίωση είτε λόγο αποθήκευσης του νερού σε δεξαμενή. Ωστόσο χρησιμοποιείται πιο συγκεκριμένα σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι από τους παρακάτω ρύπους στο νερό: Νιτρικά, επικίνδυνα βαρέα μέταλλα όπως Εξασθενής χρώμιο, Αρσενικό, υφάλμυρο νερό, χλωριούχα, μικροβιολογικοί ρύποι, υψηλή αγωγιμότητα, υψηλή σκληρότητα, υψηλή θολότητα. 
Επίσης έχει πολές εφαρμογές και σε καταστήματα εστίασης (καφέ, εστιατόρια) για την παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων.

  Στάδια Φίλτρανσης:

1)  Φίλτρο ιζημάτων 5 micron. Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.
2)  Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα. Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.
3)  Συμπαγής ενεργός άνθρακα. Το τρίτο στάδιο είναι συμπαγής  ενεργός άνθρακας , ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. 
4)   Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 0,0001TFC (Thin Film Composite) Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.
5)  Φίλτρο κοκκόδη ενεργού άνθρακα. Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο μετεπεξεργασίας αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και τα υπολείμματα που τυχόν έχουν απομείνει στο νερό. Επίσης βελτιώνει , την οσμή και γεύση του νερού.
6)   Φίλτρο εμπλουτισμού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Προσθέτονται ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.
Δεξαμενή: Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.
Βρύση εκροής: Το τελικό στοιχείο του Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Poseidon Filter είναι μία μονή βρύση Deluxe που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη.
Kit σύνδεσης:  H συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την σωστή τοποθέτηση. ( κλέφτη, βανάκι, τεφλόν, σωληνάκι σύνδεσης, κολάρο αποχέτευσης, κλειδί) 

 
 

Βρείτε μας στο Facebook