Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr

Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι εγκεκριμένα από τους παρακάτω οργανισμούς:

NSF International

Ιδρύθηκε το 1944 στο πανεπιστήμιο του Michigan. Είναι ανεξάρτητος - μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Παρέχει υπηρεσίες όπως: Πιστοποίηση προϊόντων, ανάπτυξη προτύπων, έλεγχος, εκπαίδευση και διαχείριση κινδύνων για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, των τροφίμων, του νερού και καταναλωτικών προϊόντων. Πιστοποίηση με τα:

  • ANSI/NSF Standards No. 42, 44, 53, 58 και 61.
  • NSF/ANSI πρότυπο 42: Μείωση μολυσματικών παραγόντων όπως απομάκρυνση του χλωρίου 99% για καλύτερη γεύση και οσμή.
  • SF/ANSI πρότυπο 44: Αυτό το πρότυπο καλύπτει τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την σκληρότητα σε δημόσιες ή ιδιωτικές πηγές νερού μέσω της ανταλλαγής κατιόντων. Επίσης, επαληθεύει την ικανότητά του να μειώνει το ράδιο και το βάριο.
  • NSF/ANSI πρότυπο 53: Μείωση μολυσματικών παραγόντων όπως Cryptosporidium, Giardia, μόλυβδο, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOCs), MTBE (μεθυλικός τριτογενής-βουτυλικός αιθέρας).
  • NSF/ANSI πρότυπο 58: Το πρότυπο αυτό πιστοποιεί συστήματα αντίστροφης όσμωσης που χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικό ή δημόσιο πόσιμο νερό. Η πιστοποίηση περιλαμβάνει μείωση ρύπων, φθορίου, χρωμίου, τρισθενές χρωμίου, διαλυμένα στερεά και νιτρικά άλατα.
  • NSF/ANSI πρότυπο 61: Πιστοποίηση προϊόντων που έρχονται σε επαφή με το νερό όπως: υλικά, εξαρτήματα συστήματα και χημικά (π.χ. ρητίνη).

Water Quality

To Water Quality Association είναι μία μη κερδοσκοπική διεθνή εμπορική ένωση που αντιπροσωπεύει τον οικιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο επεξεργασίας νερού. Σκοπός της είναι η διασφάλιση της ποιότητας νερού, η παροχή πληροφοριών, η εκπαίδευση των επαγγελματιών και η εργαστηριακή δοκιμή προϊόντων επεξεργασίας νερού.

WRAS (Water Regulations Advisory Scheme)

O σκοπός αυτού του Προγράμματος είναι να προωθήσει τους κανονισμούς του νερού έτσι ώστε να εφαρμόζονται σωστά, με αποτέλεσμα την μείωση της μόλυνσης του νερού, των αποβλήτων αλλά και της αλόγιστης κατανάλωσης. Επίσης, εγκρίνει εξαρτήματα και υλικά ενώσεων σε συστήματα νερού τα οποία χρησιμοποιούνται άμεσα από τους καταναλωτές.

Επίσης, τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιήσεις από τους ακόλουθους οργανισμούς: TUV - Cooperation Functional Safety (DE), CE Certification (EU), IAPMO R&T Oceana (AU).

Βρείτε μας στο Facebook