Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr

Διπλό φίλτρο κάτω πάγκου 10″ Υψηλής Πίεσης

Τιμή πώλησης 75,00 €
Διπλό φίλτρο κάτω πάγκου Απευθείας Σύνδεσης στη Βρύση της Κουζίνας
Κωδικός προϊόντος: 3SFCCBL-S
Περιγραφή

Σύστημα φίλτρανσης κάτου πάγκου 3SFCCBL-S της Aqua Filter.


 


Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού

Συνδέεται απευθείας στην βρύση της κουζίνας .

Γρήγορη εγκατάσταση, καλύπτει ελάχιστο χώρο.

Αφαιρεί πληθώρα ρυπαντών από το πόσιμο νερό.Κατασκευάζεται στην ΕΕ.

 

Σύστημα Κάτω Πάγκου Aqua Filter 3SFCCBL-S

Το Σύστημα  3SFCCBL-S είναι ένα οικονομικό και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10″ (τα standard της παγκόσμιας αγοράς).
 Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα, δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό της βρύσης, είναι ιδανικό για νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

  Εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης
1. Φίλτρο ενεργού κοκκώδη άνθρακα G.A.C + KDF + ΡΗΤΙΝΗ της Aqua Filter.Υψηλής ποιότητας φίλτρο ενεργού Άνθρακα G.A.C + KDF & ρητίνη της AQUA FILTER  μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, χημικούς και οργανικούς ρυπαντές, φυτοφάρμακα, την σκληρότητα βελτιώνοντας έτσι την οσμή και γεύση του νερού βρύσης.

Η χρήση κοκκοειδούς ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία νερού χωρίς πτώση πίεσης στο σύστημα.
Η προσθήκη του υλικού Κ.D.F - 55 (NSF certified) προσφέρει σημαντική μείωση μιας σειράς βαρέων μετάλλων (μόλυβδο,αρσενικό,νικέλιο,χαλκό κλπ) ενώ παράλληλα έχει βακτηριοστατικές ιδιότητες.
Η ρητίνη μειώνει την σκληρότητα του νερού κατά πέντε γερμανικους βαθμούς, με αποτέλεσμα να μην αφήνει στίγματα και να προστατεύει τις συσκευές από τα άλατα.
Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται απο 3 εώς 12 μήνες ή 4000 λίτρα ανάλογα με την δομή του συστήματος φίλτρανσης και της ποιότητας του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί.

2. Φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα FCCBL-S της Aqua Filter.  Φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα 10'' της Aqua Filter (E.U).
Αφαιρεί: χώμα, πετραδάκια, σκουριά, λάσπη, άμμο, ιζήματα, μικροσωματίδια, χλώριο, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα.
 Τοποθετήτε σε όλες τις συσκευές 10'' Άνω και Κάτω πάγκου.
Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες, εξαρτάτε από την ποιότητα του νερού, θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, γιαυτό συνήθως τοποθετείτε σε διάφανη φιλτροθήκη.


Η συσκευασία περιέχει. Μία διπλή φιλτροθήκη 10'' με παροχή σύνδεσης 1/2'', Ένα φίλτρο πολυπροπυλενίου 5micron, Ένα φίλτρο κοκκώδη ενεργού άνρθακα FCCBHD.

Πίεση λειτουργίας έως και 10 bar.
Θερμοκρασία λειτουργίας έως  40 c.
Δυπλό O-ring στεγανοποίησης.

Διαστάσεις συσκευής: (ΜΗΚΟΣ-ΥΨΟΣ-ΠΑΧΟΣ) 23cm - 32,5cm - 12cm
Δέχεται όλα τα φίλτρα που τηρούν τους κανόνες διεθνούς τυποποίησης (99% των φίλτρων της αγοράς), κάτι που το καθιστά την καλύτερη επιλογή. Επίσης, ιδανικό για ανθρώπους που μετακινούνται συχνά όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες κτλ.

Βρείτε μας στο Facebook