Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr

Ανταλλακτικό σέτ Excito B

Τιμή πώλησης 29,00 €
Ανταλλακτικό Σέτ εξαμήνου Excito-B
Κωδικός προϊόντος: EXCITO-B-CLR
Περιγραφή

 

               Πακέτο ανταλλακτικών φίλτρων εξαμήνου Aqua Filter Excito-B

 Πρώτο Στάδιο AIPRO-20M-QM

Αφαιρεί χώμα, άμμο, λάσπη, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια και αιωρούμενα στερεά έως 20 micron. Ιδανικό φίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης. Η αποστολή του φίλτρου είναι να προστατέψει τα φίλτρα άνθρακα ίσης ή μικρότερης διαπερατότητος στα επόμενα στάδια φίλτρανσης από φραγή. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2,5" Χ 12" Inches. Διαθέτει παροχή 1/4" (MALE Quick Connection) συνδετήρα QM.
Δεύτερο & Τρίτο Στάδιο AISTRO-2-QM

To φίλτρο  αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης της Aqua Filter χρησιμοποείται για την αποτελεσματική και οικονομική μείωση της σκληρότητας του πόσιμου νερού και την αφαίρεση του σιδήρου. Το φίλτρο περιέχει ένα ειδικό μείγμα ρητινών αποσκλήρυνσης (ανταλλαγής ιόντων) και αποσιδήρωσης (αφαιρεί τα ιόντα σιδήρου και υδρόθειου) που είναι κατάλληλες για πόσιμες εφαρμογές. Το νερό περνά μέσα από τη ρητίνη, τα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου ανταλλάσσουν θέσεις με τα ιόντα νατρίου επί της ρητίνης. Άλατα νατρίου, σε αντίθεση με το ασβέστιο και το μαγνήσιο, είναι πολύ διαλυτά έτσι δεν προκαλούν άλατα και πουρί. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται από 3 έως 6 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού δικτύου που πρόκειται να επεξεργαστεί. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2,5" Χ 12" Inches. Διαθέτει παροχή 1/4" (MALE Quick Connection) συνδετήρα QM.
 

Τέταρτο Στάδιο AICRO-3-QM

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, παθογόνων χημικών ουσιών και ορισμένων παρασιτοκτόνων καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του.  Η χρήση κοκκοειδούς ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία του νερού χωρίς την πτώση της πίεσης στο σύστημα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2,5" Χ 12" Inches. Διαθέτει παροχή 1/4" (MALE Quick Connection) συνδετήρα QM.
 

Πέμπτο & Έκτο Στάδιο AICRO-4-QM

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας με KDF® εγκεκριμένο από τον NSF, παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, οργανικών ρυπαντών, παθογόνων χημικών ουσιών και ορισμένων παρασιτοκτόνων καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό και βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του.  Η χρήση κοκκοειδούς ενεργού άνθρακα ευνοεί τη μεγάλη παροχή και επεξεργασία νερού χωρίς την πτώση της πίεσης στο σύστημα. Το KDF® μειώνει τη συγκέντρωση σιδήρου και βαρέων μετάλλων (μόλυβδος, υδράργυρος, αρσενικό) και εμφανίζει βακτηριοστατικές ιδιότητες προστατεύοντας τον ενεργό άνθρακα από τη μικροβιολογική ανάπτυξη. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάται από την ποιότητα του νερού, το δίκτυο μεταφοράς κ.τ.λ. Το φίλτρο θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζετε η επάρκεια του νερό στο σύστημα. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φίλτρου είναι από 5°C – 35°C και η διάστασή του είναι 2,5" Χ 12" Inches. Διαθέτει παροχή 1/4" (MALE Quick Connection) συνδετήρα QM.

 

Υψηλής ποιότητας προϊόν, κατασκευασμένο στη E.U.
Μέγιστη πίεση λειτουργίας : 4 bar
Διαστάσεις : 2΄΄ χ 10''
Είσοδος / έξοδος : 1/4''
Αντικατάσταση : κάθε 6-12 μήνες

 

Βρείτε μας στο Facebook