Φιλίππου 7, Δράμα    2521401645    6908555085    info@nero-aeras.gr

Μονή φιλτροθήκη 5'' κάτω πάγκου 1/2''

Τιμή πώλησης 19,00 €
Φίλτρο κεντρικής παροχής 5″ υψηλής πίεσης της ΑQUA-FILTER FHPR5-X-WB 5
Κωδικός προϊόντος.:FHPR5-X-WB 5
Περιγραφή

Φιλτροθήκη κάτω πάγκου & κεντρικής παροχής FHPR5-X-WB 5 της Aqua Filter.


 


Προσφέρει υψηλής ποιότητας φίλτρανση νερού

Συνδέεται απευθείας στην κρύα παροχή της βρύση.

Γρήγορη εγκατάσταση, καλύπτει ελάχιστο χώρο.

Αφαιρεί πληθώρα ρυπαντών από το πόσιμο νερό.Κατασκευάζεται στην ΕΕ.

Πρόκειται για φιλτροθήκη 5″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι. Η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).
Η μεγάλη διατομή των φίλτρων (1/2″ - 3/4'' - 1″) ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού. Ενώ η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση (10bar) επιτρέπει την εγκατάστασή τους σε κάθε οικία.
Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού.
Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 5″, τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας.  Λόγο της μεγάλης αντοχής τους τοποθετούνται και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Πίεση λειτουργίας έως και 10 bar.
Θερμοκρασία λειτουργίας έως  40 c.
Διαθέτει μεταλλικό πάσο σύνδεσης 1/2''
Δυπλό O-ring στεγανοποίησης.

Διαστάσεις συσκευής: (ΜΗΚΟΣ-ΥΨΟΣ-ΠΑΧΟΣ) 11,5cm - 20cm - 12cm
Δέχεται όλα τα φίλτρα που τηρούν τους κανόνες διεθνούς τυποποίησης (99% των φίλτρων της αγοράς), κάτι που το καθιστά την καλύτερη επιλογή. Επίσης, ιδανικό για ανθρώπους που μετακινούνται συχνά όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες κτλ.


Η συσκευασία περιέχει.: Μονή φιλτροθήκη 5'' με μεταλλικό πάσο σύνδεσης 1/2'', Ένα κλειδί, Δακτύλιο κεντραρίσματος φίλτρου.

Βρείτε μας στο Facebook