Φίλτρο Κεντρικής Παροχής 10″ Διπλό Aποσκλήρυνσης

Τιμή πώλησης 60,00 €
Διπλό φίλτρο κεντρικής παροχής 10″στερεών σωματιδίων-αποσκλήρυνσης
Κωδικός προϊόντος: GRAND SOFT
Περιγραφή

Το φίλτρο αποσκλήρυνσης αποτελείται από μια διπλή φιλτροθήκη η οποία τοποθετείται στην κεντρική παροχή.

Περιλαμβάνει:

1)  Φίλτρο πολυπροπυλενίου 5mic της Aqua Filter υψηλής ποιότητας προ φίλτρα στερεών σωματιδίων 10″ από ίνες πολυπροπυλενίου της AQUA FILTER (USA). Αφαιρεί χώμα, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια κλπ κατ’ επιλογή από 1 έως 20 micron. Ιδανικό προφίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης.

Προστατέψετε την υδραυλική εγκατάσταση και τις συσκευές σας, τοποθετώντας ένα φίλτρο προπυλενίου δίπλα στο υδρόμετρο, έτσι προστατεύεται όλη την εγκατάσταση  από φθορές σε βρύσες, καζανάκια, καφετιέρες, φλοτέρ κτλ. Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάτε από την ποιότητα του νερού, θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, γιαυτό συνήθως τοποθετείτε σε διάφανη φιλτροθήκη. Η θερμοκρασία λειτουργίας είναι: 2OC – 80OC.

2) Φίλτρο Πολυφωσφορικών Κρυστάλλων της AQUA FILTER FCPRA. Το φίλτρο πολυφωσφορικών κρυστάλλων διασπά τα άλατα στο νερό και το κάνει πιο “μαλακό” για την χρήση. Το φυσίγγιο αλλάζει περίπου κάθε 10 με 12 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα και ποσότητα του νερού που επεξεργάζεται. Οι κρύσταλλοι πολυφωσφορικών είναι ιδανικοί για τοποθέτηση σε φίλτρα στην παροχή νερού του πλυντηρίου ρούχων ή πιάτων και γενικά όπου χρειάζεται μείωση της σκληρότητας του νερού. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά, στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, κ.τ.λ. καθιστώντας αδύνατο στα στοιχεία αυτά να ιζηματοποιηθούν έξω από το νερό και να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα που σχετίζονται με το σκληρό νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στις αντλίες, στις αντιστάσεις πλυντηρίων.

Λάβετε πρώτοι τις προσφορές μας!

Βρείτε μας στο Facebook