Σύστημα κάτω πάγκου 5 Σταδίων Excito CL

Τιμή πώλησης 140,00 €
Σύστημα κάτω πάγκου 5 Σταδίων Aqua filter Excito CL
Περιγραφή

Σύστημα Κάτω Πάγκου Aqua filter  Excito-CL

 

Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 2,5" x 11" (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία εσωκλείονται σε κουτί υψηλής αισθητικής αλλά μικρών διαστάσεων, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Το Excito-CL λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει τα ωφέλιμα στοιχεία του νερού, είναι ένα σύστημα κάτω πάγκου που παράγει αλκαλικό νερό  για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Το αλκαλικό και ιονισμένο νερό είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο καταπολεμά  τη γήρανση του δέρματος καθώς και την ανάπτυξη καρκίνου, το αλκαλικό  ιονισμένο νερό έχει τέλεια επίδραση επί του ρΗ των υγρών του σώματος, απορροφάται ταχύτερα από τις μεταβολικές διαδικασίες του σώματος και επιταχύνεται την αποβολή των τοξίνων από το σώμα.

Ξέπλυμα  σε αλκαλικό ιονισμένο νερό σε κρέας ή ψάρι για περ. 30 λεπτά, εξαφανίζει τη δυσάρεστη μυρωδιά του ψαριού, στα λαχανικά και τα φρούτα επιτυγχάνει την απομάκρυνση των επιβλαβών φυτοφαρμάκων, χωρίς να χαθούν τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία που περιέχονται σε αυτά.

 

Τα πέντε  στάδια φίλτρανσης του Excito cl:

1. AIPRO-1M-CL φίλτρο πολυπροπυλενίου, αφαιρεί χώμα,  άμμο,  ιζήματα, σκουριά και λεπτά σωματίδια έως 5 microns

2. AISTRO-L-CL φίλτρο ρητίνης ανταλλαγής ιόντων μειώνει τη σκληρότητα του νερού

3. FCCBL-S-CL φίλτρο που αφαιρεί το χλώριο, δυσάρεστη οσμή, χρώμα και οργανικούς ρυπαντές, μειώνει την ποσότητα του σιδήρου, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, βελτιώνοντας την γεύση και την οσμή του νερού

4. AIFIR-100 φίλτρο που απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, βελτιώνει τη γεύση του νερού, το ORP μειώνεται σε -150 mV, βελτιώνει το Ph

5. AICRO-AB φίλτρο αντιβακτηριδιακό με κέλυφος καρύδας,  βελτιώνει την οσμή και γεύση του νερού

Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις).

Διαστάσεις:  438 χιλιοστά x 100 χιλιοστά x 360 χιλιοστά

Λάβετε πρώτοι τις προσφορές μας!

Βρείτε μας στο Facebook