Αντίστροφης όσμωσης 6 Σταδίων RO Aqua Filter

Τιμή πώλησης 284,00 €
Σύστημα αντίστροφης ώσμωσης Aqua Filter RP-6-001-002
Επιλέξτε παραλλαγή
Περιγραφή

Σύστημα αντίστροφης ώσμωσης Aqua Filter RP-6-001-002 .

 

Αποτελείται από 5 στάδια καθαρισμού και ένα στάδιο εμπλουτισμού του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Τα 3 πρώτα στάδια αλλάζονται κάθε εξάμηνο, το 5ο & 6ο στάδιο μια φορά το χρόνο, ενώ η μεμβράνη και η δεξαμενή αντικαθίστανται όποτε κρίνεται απαραίτητο.

 

1ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστών (5 μικρά)

Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

 

2ο στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα

Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλώριου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.

 

3ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 20 εκατομμυριστά (20 μικρά) ή ενεργού άνθρακα
Ανάλογα με την ποιότητα του νερού, το τρίτο στάδιο μπορεί να είναι είτε ενεργού άνθρακα είτε ιζήματος 20 εκατομμυριοστών, ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. Το φίλτρο ιζήματος είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί χημικές ενώσεις, αιωρήματα και άλλα ιζήματα που δεν συγκρατούνται λόγω του μεγέθους τους από το 1ο στάδιο.

 

4ο στάδιο: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite)
Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

 

5ο στάδιο: Φίλτρο εκροής άνθρακα
Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας τη γεύση του νερού
Στάδιο εμπλουτισμού

 

6ο στάδιο: Φίλτρο ενίσχυσης του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα
Μετά το 5ο στάδιο και πριν το νερό φτάσει στο ποτήρι σας, το 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.

 

Δεξαμενή: Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι προκαταρκτικά φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση. Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Filter RP-6-001-002 είναι μία διπλή βρύση Deluxe που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη. Πρόκειται για βρύση διπλής δράσης που προσφέρει επιλογή για νερό με ή χωρίς εμπλουτισμό ιχνοστοιχείων.

Λάβετε πρώτοι τις προσφορές μας!

Βρείτε μας στο Facebook